Rozrywka

  • 6 listopada 2016
  • 25 listopada 2016
  • wyświetleń: 5353

W Restauracji Kapias trwa sezon na gęsinę - tylko do 27 listopada!

Materiał partnera:

Restau­racja Kapias jak co roku zaprasza Państwa na dania z białej gęsi owsianej. Spec­jalne menu będzie obowiązywało w dni­ach 5 - 27 listopada!

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


Nic nie może się rów­nać ze smakiem świeżej gęsiny z Pol­skiej hodowli. Dania z gęsi owsianej, spec­jal­ność Szefa Kuchni, to dodatkowe propozy­cje w kar­cie menu Restau­racji Kapias od 5 do 27 listopada.

W menu między innymi:



  • Talerz zakąsek z pieczy­wem (pasztet, smal­czyk, węd­zonka, żołądek konfitowany)
  • Bulion z lanym ciastem
  • Udo z gęsi, pęczak z grzy­bami, purée z marchwi
  • Ele­ment z piersi, zielone kluski, kapusta włoska
  • Czeko­lad­owe brownie z wiś­ni­ami i gałką loda
  • Pole­camy grzane piwo i wino!


Zapraszamy serdecznie przez cały tydzień!

Więcej na http://www.kapias.pl. Nadchodzące wydarzenia na Facebooku: http://www.facebook.com/pg/OgrodyKapias/events/

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Kapias

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj